Als ondernemer is bescherming van uw merk, de vormgeving van uw product, domeinnaam, handelsnaam, knowhow of uw auteursrecht nodig om onderscheidend te zijn op de markt en om een concurrerende positie in te kunnen nemen.  Middels bescherming en registratie van intellectuele eigendomsrechten kunt u optreden tegen inbreukplegers.

Anderzijds wil u wellicht advies of u mogelijk inbreuk maakt op de rechten van derden. In dat geval is het zinvol om in een vroeg stadium deskundig juridisch advies in te winnen.

Daarvoor kunt u terecht bij Ten Hove Advocatuur, gespecialiseerd in het adviseren en opstellen van diverse contracten (licenties, verkoop en overdracht van IE rechten) en het procederen in IE zaken. Daarnaast is Annelies ten Hove gecertificeerd BMM merken- en modellengemachtigde zodat zij adviseert terzake de registratie van deze rechten en de registratie daarnaast ook kan uitvoeren bij BBIE, EUIPO en WIPO. Tevens werkt Ten Hove Advocatuur samen met andere IE advocaten in België, Duitsland en de USA.

Bel
Route