Mr. J.L. ten Hove

Mr. J.L. ten Hove (Annelies) is na een aantal omzwervingen opgeleid aan de Radboud Universiteit van Nijmegen, waar zij in 1988 is afgestudeerd in het Vennootschapsrecht, Intellectuele Eigendom, het Handelsrecht en het Faillissementsrecht. Zij is sinds 1993 advocaat. Annelies heeft eerst een aantal jaren bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam in de algemene handelspraktijk gewerkt. Aansluitend is zij gedurende 13 jaar werkzaam geweest bij het grootste advocatenkantoor van Limburg te Maastricht. Daar heeft zij zich toegelegd op het Handelsrecht en het Intellectuele Eigendom. Vervolgens heeft zij in diverse kantoorsamenstellingen gewerkt te Maastricht, onder ander in mede door haar zelf opgerichte kantoren.

Annelies ten Hove is gespecialiseerd in handelsrecht, ondernemingsrecht, intellectuele eigendomsrecht (merken- en modellenrecht, auteursrecht, handelsnaam- en domeinnamenrecht) en in media- en reclamerecht en IT recht. Zij voltooide in 2001 de Post Academische specialisatie opleiding Merkenrecht van de Grotius Academie.

Zij heeft in 2012 de 2-jarige BMM opleiding tot erkend Merken- en Modellengemachtigden behaald. Annelies is tevens een erkend BMM merken- en modellengemachtigde en u kunt dus ook bij haar terecht voor professioneel advies, registratie van en onderzoek naar merken en modellen en oppositieprocedures. Het keurmerk BMM Erkend Merkengemachtigde is een kwaliteitskeurmerk van merken- en modellengemachtigden.

TEN HOVE ADVOCATUUR
De Hagenhof
Hagenstraat 16B
6225 ER Maastricht
t +31 (0)85 8769645
e ath@tenhoveadvocatuur.com


Bel
Route